U kunt bij P. Boon Elektrotechniek terecht voor alle soorten e-installaties. Van het monteren van verlichting tot het realiseren van een complete elektrische installatie in uw nieuwbouwwoning. Wat uw vraag ook is, wij beginnen altijd met een bezoek bij uw thuis. Zo kunt u ons laten zien wat de wensen zijn en hebben wij direct inzicht in de mogelijkheden. Dit werkt effectief en efficiƫnt.

Gaat het om een kleine reparatie of aanpassing, dan kunnen wij deze direct voor u uitvoeren. Is uw wens complexer? Dan krijgt u van ons allereerst een basisontwerp. Dit ontwerp onderbouwen wij met advies dat we tot in detail met u bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een tekening op maat met daarop de complete elektrotechnische installatie. Bent u het eens met dit ontwerp, dan krijgt u een definitieve tekening en een gedetailleerde prijsopgave.

Dit gehele voortraject is volledig kosteloos, maar in onze ogen onmisbaar. Een goede voorbereiding zorgt namelijk voor een goed eindresultaat. Overigens is het zo dat wij bij een omvangrijk project, zoals bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning, actief de samenwerking en integratie met de andere betrokken partijen, zoals loodgieters en stukadoors, opzoeken. Dit met het oog op een nog beter eindresultaat voor u.

Contact

Omweg 20
1566HP Assendelft

T: 075-6218866
info@boonassendelft.nl

Boon

Contact

P. Boon Elektrotechniek B.V.
Dorpsstraat 995
1566 JD Assendelft

T: 075-6218866
info@boonassendelft.nl