Gebruikersgemak staat bij ons voorop. Wij voeren drie systemen waarbij we gebruikmaken van het vooraanstaande merk Jung:

Gebruikersgemak via één enkele schakelaar in de wand. Met één druk op de knop gaat bijvoorbeeld bepaalde verlichting aan of uit, of gaan uw gordijnen open of dicht. We gaan hierbij uit van wat u al heeft en bekijken op basis daarvan hoe we uw leven makkelijker kunnen maken.

Radiografisch gebruikersgemak. Via een afstandsbediening kunt u niet alleen uw verlichting aan en uit doen, maar ook uw zonnescherm in- en uitschuiven of uw gordijnen openen en sluiten. Daarnaast is het ook mogelijk diverse modussen in te stellen, zoals de tv-modus of leesmodus. Bij de leesmodus gaat met één druk op de knop bijvoorbeeld de verlichting in de hal en de keuken lager en het licht bij uw favoriete leesstoel hoger.

KNX. Dit is gebruikersgemak in optima forma. Via uw Ipad of een touch screen in de wand wordt alles automatisch geregeld. Bij binnenkomst herkent het systeem u aan uw smartphone. Vervolgens worden automatisch al uw wensen tot uitvoer gebracht: de verlichting gaat aan op de juiste plaatsen, de verwarming gaat hoger, de gordijnen sluiten zich en de oven warmt alvast het eten op. KNX is ook voor bedrijven een uitkomst als het gaat om energiebesparing: wanneer de laatste persoon het pand verlaat, gaat automatisch de verwarming lager en worden eventueel vergeten lampen uitgedaan.

Contact

Omweg 20
1566HP Assendelft

T: 075-6218866
info@boonassendelft.nl

Boon

Contact

P. Boon Elektrotechniek B.V.
Dorpsstraat 995
1566 JD Assendelft

T: 075-6218866
info@boonassendelft.nl