Op dit vlak biedt P. Boon Elektrotechniek u een viertal diensten:

Wij bekijken samen met u hoe u thuis of binnen uw bedrijf op simpele wijze energie kunt besparen, zonder leefcomfort in te leveren. U krijgt inzicht in de kosten waarop u kunt besparen, hoe u dit het beste kunt doen en wat deze besparing u gaat opleveren. Geeft u ons vervolgens opdracht om de besparingstips uit te voeren, dan was dit advies gratis. Overigens is het onze ervaring dat veel besparingstips direct toegepast kunnen worden, zonder extra kosten.

Wanneer u al precies weet wat u wilt op het gebied van energiezuinigheid, helpen wij u bij het op optimale wijze tot uitvoer brengen van uw plannen. Tevens kunnen wij voor u de eventuele subsidiemogelijkheden in beeld brengen.

U overweegt zonnepanelen? Ook hiervoor kunt u bij P. Boon Elektrotechniek terecht. Wij plaatsen diverse types, mono kristallijn, poly kristallijn en dunne film panelen.

Wij kunnen voor u laadpalen voor elektrische auto’s realiseren. Afhankelijk van de betreffende auto(’s), de locatie, de gewenste bevestigingsmethode en uw persoonlijke behoeftes bieden wij u een oplossing op maat.

Contact

Omweg 20
1566HP Assendelft

T: 075-6218866
info@boonassendelft.nl

Boon

Contact

P. Boon Elektrotechniek B.V.
Dorpsstraat 995
1566 JD Assendelft

T: 075-6218866
info@boonassendelft.nl